Måndag

Blev långa telefonsamtal med älskade Linus idag, behövde vi båda två♡
 
De är tyvärr han som får möta alla mina känslor på en och samma gång hela tiden, eftersom jag blir alltid mig själv när vi pratar/träffas så de blir automatiskt att jag släpper ut allt till honom, men han förstår, mer än vad man kan ana. De är skönt för de är precis han som kan få mig att må bra igen och ge mig hopp, ger mig beröm och styrka, men även säger om jag gjort något på fel sätt och istället ger lösningar och råd. För honom är jag som en öppen bok, helt och hållet.
 
Han är verkligen en av de få människorna jag har sån respekt för, han är en stor människa i mina ögon när de kommer till lojalitet, ärlighet, intelligent, stort hjärta och medmänniska. Det är den Linus jag blev så kär i, riktiga Linus. Han säger ifrån när han tycker någon gör fel, beskyddar sina nära, är en stor djurälskare, han hjälper gärna grannar, äldre och övriga, och är fruktansvärt mån om att hans nära & kära ska ha de bra. Finns miljontals anledningar till varför jag beundrar Linus, men huvudsaken är att han får veta det och att jag uppskattar honom och ger han den kärlek han förtjänar och de kommer jag göra resten av mitt liv.
 
Och de är ändå ljuset i allt detta, även att de gör så jäkla ont så finns han ändå där, oavsett mil, så är han mig närmast hjärtat och det är de som betyder.